Önsta Hunddagis - Ett Hundexa Företag

Önstavägen 3 | 722 43 Västerås | Telefon 021-33 15 30 | info@hundexa.se

Copyright © HUNDEXA 2013. All Rights Reserved.

Praktik & Jobb

 

Det har visat sig vara väldigt populärt att söka jobb och praktikplats på Önsta Hunddagis. Det innebär att vi stundtals har väldigt många förfrågningar om plats här. Innan du som är intresserad ger dig i kast med att söka oss för denna skull, vänligen läs igenom nedanstående.

 

Arbetssökande?

Just nu har vi inga vakanser.

 

Praktik

Vi strävar efter att kunna erbjuda en utvecklande praktikplats där man får lära sig mer om hur hundar och hunddagis fungerar. Precis som med hundarna så jobbar vi individanpassat, vilket innebär att vi lägger upp målsättningar för din praktik utefter vilken nivå du befinner dig på. Vi tar ej emot korttidspraktikanter (under 3 veckor), med undantag för dig som går gymnasieutbildning med hundinriktning eller annan hundutbildning.

 

Vad krävs för att kunna jobba på hunddagis?

Som anställd på hunddagis så vilar ett stort ansvar på ens axlar, då man har hand om andras familjemedlemmar. Att vara alert och ha en känsla för säkerhet är A och O när man jobbar på dagis, det finns inte utrymme för slarv när vi handskas med levande varelser!

 

Något som är utmärkande för den här typen av jobb är att alla får hugga i där det behövs. Det finns ingen prestige på vårt dagis - alla hjälps åt för att få den dagliga verksamheten att flyta på.